Xàtiva Unida acusa a PSPV i Cs de fer desaparéixer els pressupostos participatius per al 2020

0
1900
Miquel Lorente, portaveu de Xàtiva Unida

Asseguren des de la formació que «la predisposició a la negociació dels pressupostos, en la passada comissió d’Hisenda, va ser molt discreta»

Xàtiva Unida ha denunciat que els pressupostos participatius «desapareixen de l’agenda municipal en 2020» de l’Ajuntament de Xàtiva. Des de la formació liderada per Miquel Lorente es critica que «el govern composat per PSOE i Cs ha decidit no convocar el procés participatiu Decideix Xàtiva», apuntant que en sessió plenària ha desestimat la creació d’una comissió especial on presentar iniciatives al pressupost per part del conjunt de formacions polítiques representades en el consistori. A més asseguren que «la predisposició a la negociació dels pressupostos, en la passada comissió d’Hisenda, va ser molt discreta».

Esta acusació l’ha feta la formació dins les propostes que ha fet per al pressupost municipal 2020 que ha resumit en quatre punts. El primer la renovació integral de la xarxa d’abastiment d’aigua número 1 que afecta a gran part del nucli antic «i que acumula moltes incidències», calculant la inversió en 455.960 €.

La segona és una intervenció de millora urbanística per adaptar el jardí de la Pau «a un dinamisme que assegure activitat ciutadana i visibilitat» amb una aportació de 123.000 €. Finalment es proposen uns pressupostos «amb perspectiva de gènere»; en aquest sentit cal recordar que l’Ajuntament de Xàtiva ja està formant a personal en esta perspectiva de gènere de cara als comptes municipals.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí