Xàtiva abordarà els reptes del turisme cultural en la primera edició de la Universitat de Primavera

0
1556
Museu de Belles Arts, ubicat a la Casa de l'Ensenyança de Xàtiva

La jornada, en col·laboració amb la Universitat de València i la Diputació, tindrà lloc el dijous 21 de juny al Museu Casa de l’Ensenyança

Xàtiva acollirà el proper dijous 21 de juny la primera edició de la Universitat de Primavera que tindrà lloc en el Museu Casa de l’Ensenyança. Es tracta d’una jornada en col·laboració entre l’Ajuntament de Xàtiva, la Universitat de València i la Diputació de València, que tractarà els Reptes del turisme cultural en la ciutat.

La cita servirà de punt de trobada per a docents, professionals, estudiants i ciutadans de la localitat i el seu entorn pròxim en una jornada que es celebrarà en dues sessions: una de matí, referida al repte del turisme cultural davant un nou turista més tecnològic, i una altra de vesprada que tractarà sobre la sostenibilitat i la competitivitat del turisme cultural.

Aquesta jornada, que és gratuïta i oberta per a tots els públics, comptarà amb especialistes de la Universitat de València i altres àmbits de la societat, amb la intenció d’afrontar directament i activament els desafiaments del turisme cultural a Xàtiva en el present i en el futur.

La jornada s’inaugurarà a les 11 hores, amb la presència de l’alcalde de Xàtiva Roger Cerdà, la Diputada de l’àrea de Benestar Social Mercedes Berenguer i el vicerector de Projecció Territorial i Societat de la UV Jorge Hermosilla. Seguidament es celebrarà una taula redona amb el títol ‘El repte del Turisme Cultural davant el nou turista 3.0’ que comptarà amb l’arquitecte i historiador Pablo Camarasa, l’AEDL de la Mancomunitat La Costera-La Canal Josefa Tornero i el membre del Departament de Geografia de la UV i CMO Play&Go experience Gersón Beltrán. El matí finalitzarà amb un debat entre els diferents integrants de la taula.

Ja de vesprada, tindrà lloc una segona taula redona referent a la Competitivitat i Sostenibilitat del Turisme Cultural, amb Rosa Yagüe (Departament d’Economia Aplicada de la UV), Marta Templado (Directora de Turiart) i Anotnio Jiménez (Director-Gerent de la Fundació Santa Maria de Albarracín). Al posterior debat s’afegirà la regidora de Turisme Mariola Sanchis, qui també tancarà la Jornada junt amb Gregorio García Mesanat, Director del Màster en Direcció i Planificació de Turisme de la UV.

Les inscripcions a la Jornada es poden fer a través de la pàgina web http://projeccio.uv.es, i es lliurarà certificat d’assistència a tots els participants.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí