Xàtiva treballa en la urbanització de la Plaça Espanya

0
1152
Imatge de les obres a Xàtiva

Els treballs, demandats pels veïns i veïnes de la zona, tenen una inversió de 22.000 euros amb fons de la Diputació de València

L’Ajuntament de Xàtiva ha començat el projecte d’obres d’urbanització de la Plaça Espanya, amb una inversió de 22.000 euros que compten amb finançament per part de la Diputació de València.

L’objecte dels treballs no és una edificació, sinó treballs d’urbanització per a la consolidació i la millora de la zona de trànsit i aparcament, per tal de dotar a la ciutat d’un equipament públic a l’aire lliure renovat i regulat, en una zona d’aparcament i de trànsit de vehicles. A més a més, cal destacar la deficiència en l’estat de l’asfaltat i dels paviments actuals, pel que es desenvoluparan treballs per a un condicionament adequat.

Entre els treballs que s’estan realitzant es troben moviment de terres per a la col·locació de voreres i escocells, adequació del formigó als nivells requerits, pavimentació i asfaltat del vial amb pendent per a extraure aigües, encintats de les voreres per a la futura col·locació d’arbres, revestiment de pintura en murs i baranes, sanejament, il·luminació i senyalització mitjançant senyals de peu i senyalística amb pintures en terra per a la reserva de places, conducció en parcel·la i assenyalament de perills.

«Es tracta d’unes obres que ja van demandar fa temps els veïns i veïnes de la zona per tal de millorar l’accessibilitat, les voreres, la senyalització i la il·luminació, entre d’altres», ha manifestat el regidor d’Obres Ignacio Reig.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí