Xàtiva tornarà a acollir la Runcàncer, la cursa i marxa solidària contra el càncer

0
707
Imatge d'una cursa anterior del Runcàncer a Xàtiva.

L’organització espera poder arribar als 3.000 participants en una jornada que tindrà les modalitats de curs i de marxa

Després de dos anys sense poder fer-la, torna a Xàtiva la VIII Cursa i Marxa Solidària contra el càncer. La prova forma part del VIII Circuit Provincial contra el Càncer, Runcàncer, circuit que aquest any compta amb 8 curses i 90 marxes en diferents localitats de la província.

A Xàtiva tindrà lloc aquest diumenge 25 de setembre de 2022 a partir de les 10.00h. Constarà de dues proves diferents: una cursa competitiva de 6,5 Km i una marxa no competitiva de 4 Km.

La modalitat de cursa començarà a les 10.00h, mentre que la modalitat de marxa ho farà pocs minuts després, totes dues tindran com a eixida i meta l’Albereda Jaume I, davant de l’Ajuntament.

L’import del dorsal és de 5 euros, que es destinarà íntegrament a la lluita contra el càncer, amb opció a samarreta commemorativa per 6 euros més.

Les inscripcions es poden realitzar de forma presencial als establiments col·laboradors, o online (opció oberta fins el 22 de setembre a les 23,59h) a aquest enllaç. Amb l’opció online, l’arreplegada de dorsals serà divendres 23, al pati de la Casa de la
Cultura de 17.30 a 20.30h i dissabte 24, al Centre Comercial Plaça Major de 10.15 a 21.00h. Per a arreplegar-los serà necessari presentar un document acreditatiu de la identitat del participant i el paper de la inscripció. A la línia d’eixida es podrà obtenir el dorsal davant de l’Ajuntament des de les 8.00h fins a 30 minuts abans de començar les proves.

Aquests tres dies també es podran adquirir nous dorsals per als participants que ho desitgen, però sols de marxa. A més, qui vulga podrà aconseguir una samarreta commemorativa per 6€ més, de venda només aquests dies mentre s’entreguen els dorsals. L’edat mínima dels participants en la cursa és de 16 anys. Al ser menors, hauran d’omplir una autorització i anar acompanyats d’un adult que es responsabilitze d’ells.

En la marxa poden participar no només adults, sinó també joves, adolescents, xiquets, xiquetes, nadons amb carros, mascotes, etc. Tots els participants han de portar el dorsal per poder estar coberts per l’assegurança de responsabilitat civil. Els menors que participen en la marxa han de fer-ho acompanyats sempre per adults i amb dorsal.

L’organització espera poder arribar als 3.000 participants. La Junta Local de l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) ha fet una crida a tota la ciutadania de Xàtiva i pobles veïns a participar de nou d’aquesta festa solidària.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí