Xàtiva tindrà un nou aparcament dissuasori a la carretera d’Alzira per 247 places preparat per a la Fira

0
307
Roger Cerda i Nacho Reig han visitat el recinte de Xàtiva

El pàrquing, que costarà 24.999,50 euros, estarà connectat per bus a l’hospital i al centre urbà

L’aparcament dissuasori que l’Ajuntament està habilitant en el solar contigu al CRIS disposarà de 247 places. Es tracta d’una obra subvencionada per l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial, per un import de 24.999,50 euros. L’alcalde Roger Cerdà i el regidor d’Obres, Nacho Reig, han visitat el recinte per interessar-se per l’evolució dels treballs que han d’estar finalitzats abans del començament de la Fira d’Agost, ja que serà en aquest aparcament on s’acomodaran els vehicles i rulots dels firers.

L’Ajuntament de Xàtiva va sol·licitar les ajudes de l’IVACE per a l’estalvi i eficiència energètica en el sector del transport, que contribueixen a la reducció del consum d’energia i a la disminució de les emissions de gasos d’efecte hivernacle associades. L’objecte de l’actuació és condicionar aquesta parcel·la de sòl de titularitat municipal, situada en la carretera d’Alzira, per a transformar-la en una plataforma de transferència de passatgers, amb l’habilitació d’un aparcament i una parada de bus, que permeta una comunicació eficient amb dues zones de saturació de vehicles a la ciutat, com són el centre urbà i l’Hospital Lluís Alcanyís. Les actuacions van encaminades a complir els compromisos internacionals en matèria d’estalvi, diversificació energètica i respecte al medi ambient.

Des de l’IVACE es pretén incorporar un incentiu econòmic que anime a les entitats i empreses a l’execució de mesures que contribuïsquen a millorar la qualitat ambiental de les ciutats, disminuint les emissions de gasos d’efecte hivernacle i gasos nocius, a l’augment dels usuaris del transport públic i a l’increment de l’eficiència energètica en el transport, emmarcant-se aquesta actuació dins de l’estratègia de la Comunitat Valenciana en matèria d’estalvi i eficiència energètica en el sector del transport per a l’horitzó 2020.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  Xàtiva ampliarà la millora del parc de la Plaça Constitució amb elements reciclats

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here