Xàtiva tindrà taller d’Ocupació-formació aquest 2021 amb un pressupost de vora 250.000 euros

0
863
Taller d'Ocupació 'L'Escorxador Viu' de Xàtiva.

El projecte ‘T.E. Xàtiva Treballa 21-22’ ha comptat amb la tercera millor valoració de la Comunitat Valenciana i formarà auxiliars d’obra de fàbriques i cobertes

Xàtiva comptarà aquest 2021 amb un taller d’ocupació-formació després d’haver aconseguit la tercera millor valoració de totes els projectes presentats per més d’una cinquantena de municipis de tota la Comunitat Valenciana al Servei Valencià d’Ocupació i Formació (LABORA).

El taller portarà el nom de ‘T.E. Xàtiva Treballa 21-22’, amb una inversió de vora 250.000 euros que seran aportats per la Generalitat Valenciana (241.358,4 euros) i mitjançant aportació municipal (7.500 euros). Les especialitats formatives seran la d’auxiliar d’obra de fàbriques i cobertes nivell I i nivell II.

Amb aquest pressupost es podran contractar a un total de 13 persones: deu alumnes, un director/a, un professor/a especialitzat i un auxiliar administratiu per a un període d’un any. El taller començarà abans de que finalitze el present any 2021 i l’objecte d’actuació serà la reforma i rehabilitació de l’antic escorxador per a convertir-lo en centre de formació.

Per a aquest taller, la part teòrica s’impartirà a les aules de formació del Centre Cultural de Xàtiva (CCX), mentre que les pràctiques formatives es desenvoluparan en la nau de la brigada d’agricultura.

La sol·licitud de tallers d’ocupació ha estat realitzada per un total de 55 municipis, dels quals Xàtiva ha aconseguit la tercera millor qualificació amb 68,15 punts, sols per darrere de Zarra (76,06) i Alzira (69,39).

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí