Xàtiva tindrà la seua cursa de Sant Silvestre este dijous 29 de desembre

0
861
Cartell de la cursa
Cartell de la cursa

Este dijous 29 de desenbre tindrà lloc a partir de les 21h la cursa de Sant Silvestre de Xàtiva que comptarà amb un recorregut de 4.200 metres. La cursa estarà organitzada pel Consell Esportiu Municipal i l’Ajuntament de Xàtiva amb la col·laboració del Club d’Atletisme Xàtiva.

Podran prendre part en aquesta prova totes aquelles persones que ho desitgen sempre que siguen majors de 16 anys i estiguen correctament inscrites. Els menors de 15 anys aniran acompanyats del seu pare o mare, o autorització per escrit d’un dels seus pares o tutors.

Inscripció benèfica de 3 euros, abans de la prova a les botigues d’esports de la ciutat de Xàtiva: Saetabis Sport, Atletes, kilometres i Desnivell Positiu o de 5 euros el mateix dia de la prova fins les 20,30h.

Es lliuraran trofeus als 3 millors atletes de categoria masculina i femenina i premis del Consell Esportiu a les millors disfresses.

El recaptat serà íntegrament pel CLAS (Consell Local d’Acció Social) i també es recolliran a la porta de l’ajuntament aliments per a ajuda social el dia de la prova.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí