Xàtiva serà el centre de l’etapa de demà de la Vuelta a Espanya amb eixida, sprint i meta

0
928
vuelta España
Xàtiva serà seu principal demà de la Vuelta

L’etapa de demà de la Vuelta a Espanya tindrà com a centre la ciutat de Xàtiva ja que l’eixida es produirà a la capital de la Costera, que també allotjarà un sprint intermedi i finalment la meta del trajecte. Entre els atractius de l’etapa es comptarà amb dos ports de tercera categoria i dos sprints bonificables.

El recorregut de demà, sisena etapa de la Vuelta i segona a terres valencianes, transcorrerà per les comarques -per ordre- de la Costera, la Ribera Alta, la Foia de Bunyol, la Canal de Navarrés i Vall d’Albaida amb un recorregut total de 176,8 quilòmetres.

Els punts més rellevants d’esta etapa a les nostres comarques seran l’sprint bonificable per a la classificació de la regularitat al quilòmetre 143,7 dins pas per Xàtiva i també la pujada al port de Benigànim -de tercera categoria-, bonificable per a la classficiació de la muntanya; este punt se situa al quilòmetre 152,5 de l’etapa, la pujada del port tindrà un recorregut de 4,5 km i l’altura màxima serà de 325 metres. Abans també es passarà pel port de tercera categoria de la Mola (quilòmetre 64,5 de l’etapa) i un altre sprint a Millares (quilòmetre 78,7 del recorregut).

L’etapa, que farà l’eixida neutralitzada a l’Avinguda Selgas de Xàtiva passarà per la Llosa de Ranes per endinsar-se a continuació a la Ribera Alta i la Foia de Bunyol, a la Canal de Navarrés entrarà per Bicorp per després continuar per Navarrés, Bolbaite, Xella i Anna, a continuació es farà l’sprint bonificable a l’Alberda Jaume I de Xàtiva i la carrera fara cap a Genovés i entrarà a la Vall d’Albaida per Benigànim i en passar posteriorment per Bellús tornarà per Bixquert a Xàtiva que serà novament meta de l’etapa.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí