Xàtiva retirarà el repetidor del Castell i estudia ubicacions alternatives


0
581
Imatge de les proves del repetidor a Xàtiva.

L’Ajuntament inicia les proves a la zona de l’ermita per tal d’avaluar l’impacte d’emissió en aquest punt on ja s’ubica una antena menor

L’Ajuntament de Xàtiva ha iniciat aquest dimarts les proves per tal de comprovar possibles emplaçaments per a traslladar el repetidor ubicat al Castell i poder seguir donant servei de televisió als veïns i veïnes de Bixquert.

Les proves s’han efectuat, gràcies a una màquina elevadora, junt a les instal·lacions de conservació de carreteres de l’Estat a la zona de l’Ermita, amb la intenció de avaluar l’impacte de l’emissió en aquest punt en que ja s’ubica una antena de menors dimensions.

Aquestes proves tenen l’objectiu de comprovar la recepció actual des d’aquest punt de la senyal dels emissors que es troben a prop, com són els ubicats al Mondúver, a Torrent i a la Llosa de Ranes. Amb aquesta informació, l’empresa de gestió de radiofreqüència generarà posteriorment un plànol amb l’efectivitat comprovada, així com també les diferents zones d’ombra que es puguen trobar.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here