L’Ajuntament de Xàtiva restaura la coberta d’un edifici del nucli antic i passarà factura als propietaris

0
1102
Imatge de la intervenció al carrer Fuente Alós de Xàtiva

L’actuació subsidiària de Xàtiva es produeix després d’anys d’inacció dels propietaris, segons s’informa des de l’ajuntament

L’Ajuntament de Xàtiva ha realitzat una intervenció subsidiària a un immoble del carrer Fuente Alós, al centre històric, per la qual s’ha restaurat la coberta i s’ha retirat la xarxa protectora que estava instal·lada a este carrer. Fonts municipals afirmen que la xarxa “certament molestava a la vista en un indret singular com aquest”.

El consitori de Xàtiva explica que la intervenció s’ha fet “després d’anys d’inacció” dels propietaris, i que el cost de les obres es passarà als amos de l’edifici.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here