Xàtiva repara camins de Bixquert gràcies al Programa IFS de la Diputació

0
1230
Roger Cerdà i Nacho Reig han visitat algunes de les intervencions

L’import de les ajudes de la Diputació ascendeix a 154.474,02 euros i permetrà la contractació de 12 treballadors municipals

Mitjançant el programa d’ajudes econòmiques de la Diputació de València destinades a la realització d’inversions financerament sostenibles (IFS), l’Ajuntament de Xàtiva ha abordat actuacions de manteniment de camins de Bixquert que requerien intervenció urgent. L’alcalde Roger Cerdà i el regidor de Serveis Públics, Nacho Reig, han visitat les zones d’actuació per a interessar-se per l’estat de les obres.

Concretament, aquesta nova intervenció de manteniment de vials de Bixquert se centra en dos camins en concret; el del Pont Sec i el de la Fillola. En el camí del Pont Sec està duent a terme una instal·lació per a canalitzar les aigües pluvials que causen continus arrosegaments de terra a camí i inundacions en els xalets dels voltants. D’altra banda, en el camí de la Hijuela ha construït un mur de contenció per a assegurar en camí i evitar el seu enfonsament a causa del mal estat del marge.

L’import de les ajudes de la Diputació ascendeix a 154.474,02 euros. Amb aquesta injecció econòmica s’ha pogut contractar a 12 nous treballadors municipals que durant endavant aquesta nova fase del Pla de Sostenibilitat d’Infraestructures. Així, l’Ajuntament escometrà 6 obres, com són la segona fase de l’ampliació d’accessos al Camp Murta, una intervenció en el Jardí de la Pau, la reparació de la zona monumental del Cementeri Municipal i la pavimentació de carrers en Sorió, a més de les obres de Bixquert ressenyades.

Els treballadors prestaran servei durant un període de sis mesos i la seua remuneració serà conforme als convenis laborals del sector. Els nous empleats municipals provenen de les borses de treball constituïdes amb motiu de la primera edició del Pla de Sostenibilitat d’Infraestructures, de setembre de 2015.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here