Xàtiva protagonitza hui la Vuelta a Espanya amb inici, sprint intermedi i final d’etapa

0
871
vuelta España
Logotip de la Vuelta a Espanya

La Vuelta a Espaya arriba hui a Xàtiva en la seua sisena etapa amb un recorregut que passarà tres vegades per la capital de la Costera. Així la ciutat allotjarà l’eixida neutralitzada, un sprint bonificable en el terç final del recorregut i també la meta final.

La carrera ciclista arribarà a Xàtiva amb canvi de lider de la classificació general que ara encapçala l’alemany André Greipel (Columbia HTC) després d’haver guanyat dues etapes consecutives, la d’ahir ja amb final valencià a Vinaròs. El trajecte tinrà un recorregut de 176,8 quilòmetres amb tres ports de tercera categoria i dos sprints intermijos bonificables.

L’etapa començarà a les 13h amb l’eixida neutralitzada a l’avinguda de Selgas que, passant pel carrer Acadèmic Maravall i la baixada del Carme eixirà de la ciutat en direcció a la Llosa de Ranes ; en creuar la localitat, es donarà l’eixida llançada en direcció cap a la comarca de la Ribera Alta.

El pilot arribarà a Bicorp, a la Canal de Navarrés, a les 15,38h (segons la previsió de carrera ràpida de l’organització) després de passar per les comarques de la Ribera Alta i la Foia de Bunyol on hi haurà un port de tercera categoria a l’alt de la Mola (580 metres d’altura), un sprint bonificable a Millars i un segon port de tercera categoria a l’alt de Millars (580m). El pas per la Canal de Navarrés continuarà per Navarrés a les 15,56h, Bolbaite a les 16,02h, Xella a les 16,06h i Anna a les 16,11h per tornar direcció cap a Xàtiva.

A la capital de la Costera es preveu que es dispute l’sprint bonificable a l’Avinguda Selgas a les 16,33h i la carrera eixirà cap a Genovés on arribarà a les 16,40h. Abans d’arribar a esta localitat es donarà per començat el tram del port de Benigànim, de tercera categora, que començarà al quilòmetre 148 i farà cim al 152,5 cap a les 16,44h a una altura de de 325m.

Una vegada dins la Vall d’Albaida es preveu el pas per Benigànim a les 16,52h i la carrera continuarà en direcció cap a Bellús per on es preveu el pas a les 17h. Seguint la carretera N-340 es passarà per la Serra Grossa travessant Bixquert i es tornarà a Xàtiva. La meta a Xàtiva se situarà a l’Alberda Jaume I i es preveu l’arribada dels ciclistes a les 17’18h (la previsió de carrera lenta per l’organització la retardaria fins les 17,44).

Comarcàlia donarà la informació immediata del guanyador de l’etapa i un resum posterior.

Per tenir més inforamció de l’etapa podeu consultar la pàgina web http://www.lavuelta.com/09/espanol/recorrido/index.html?e=6

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí