Xàtiva promou una campanya de cinema en valencià per als escolars de la ciutat

0
1149
Els alumnes han assistit al Gran Teatre de Xàtiva.

Vora 700 alumnes de segon i tercer cicle de Primària passaran entre dimecres i dijous pel Gran Teatre de la ciutat, on es projectaran dos pel·lícules

L’Ajuntament de Xàtiva ha organitzat, a través de l’Oficina de Promoció i Ús del Valencià de la regidoria de Política Lingüística, una campanya de Cinema en Valencià per a escolars que té lloc entre aquest dimecres i el dijous.

En concret es projectaran dues pel·lícules adreçades a determinats nivells educatius. D’una banda, dimecres s’ha oferit a l’alumnat del 2n cicle de Primària (3r i 4t de Primària) la pel·lícula ‘Mirai, la meva germana petita’, mentre que dijous es projectarà per a l’alumnat de 3r cicle de Primària (5é i 6é de Primària) el film ‘El meu germà persegueix dinosaures’.

La iniciativa té com a finalitat promoure entre els escolars de Xàtiva la visualització de pel·lícules cinematogràfiques que aporten diversió i valors socials positius, promovent l’ús del valencià.

En total vora 700 alumnes han confirmat la participació en aquesta iniciativa, procedents dels centres educatius Jacinto Castañeda, Nuestra Señora de la Seo, la Immaculada, Pla de la Mesquita i Taquígraf Martí.

«Aquesta és una nova iniciativa per a potenciar la presència de la nostra llengua entre l’alumnat dins de l’àmbit audiovisual, i que se suma als tallers de doblatge per a escolars que es van realitzar fa uns dies i que van tindre una gran acollida entre els alumnes i el professorat».

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí