Xàtiva programa per al 9 d’Octubre el concert de Feliu Ventura ajornat aquest estiu

0
1567
El concert tindrà lloc al Gran Teatre.

Les entrades del concert que tindrà lloc al Gran Teatre es poden recollir a partir de demà a la Casa de Cultura i les persones que presenten el resguard del concert anul·lat tindran preferència

L’Ajuntament de Xàtiva ha fet pública la programació cultural corresponent a la primera quinzena del mes d’octubre, en la qual destaca el concert del cantautor xativí Feliu Ventura, que havia d’haver-se celebrat en la darrera edició de Nits a la Fresca però que va quedar anul·lada degut a una indisposició del propi artista.

La cita, en la que Feliu Ventura presentarà el seu últim disc ‘Convocatòria’ tindrà lloc el divendres 9 d’octubre a les 20 hores, al Gran Teatre de Xàtiva. El concert és gratuït però amb aforament limitat, i les entrades es podran recollir a partir de demà a la Casa de Cultura. Aquelles persones que van acudir al primer concert programat, i que presenten el resguard de l’entrada, tindran preferència.

No obstant, però, les activitats comencen aquesta mateixa setmana, ja que aquest divendres 2 d’octubre està prevista la inauguració de l’exposició fotogràfica «Mirada de AFSA», a la sala de columnes de la Casa de Cultura, mentre que el dissabte 3 a les 19:30 hores, el grup de danses Socarrel de Xàtiva presenta «Socarrel per les comarques». L’aforament és limitat i les entrades es poden reservar al telèfon 658 141 444 o 610 339 844.

Respecte a la propera setmana, el dijous 8 d’octubre, a les 22 hores, tindrà lloc un concert per la festivitat del 9 d’Octubre, al Gran Teatre de Xàtiva, a càrrec de la banda simfònica de la Societat Musical la Primitiva Setabense (aforament limitat), mentre que el divendres tindrà lloc -a banda del concert de Feliu Ventura-, l’acte institucional de commemoració del 9 d’Octubre, en el que es premiarà als diferents professionals i col·laboradors que han treballat en primera línia durant la pandèmia. Per últim, el

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  Cinema Jove amplía su proyecto Jurado Joven a 25 estudiantes de universidades

dissabte 10 d’octubre, el Gran Teatre de Xàtiva acollirà el concert polifònic «Sonors, de la terra fins a…», a càrrec del Cor Polifònic Ciutat de Xàtiva. Les entrades es podran recollir a la Casa de Cultura i l’aforament és també limitat.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here