Xàtiva presenta el nou bus urbà que prestarà servei de forma gratuïta des de la pròxima setmana

0
7947
Nou bus urbà de Xàtiva

Aquest divendres es farà una jornada de portes obertes perquè els ciutadans puguen conéixer el nou vehicle que té capacitat per a 24 persones segudes

Aquest divendres hi haurà una jornada de portes obertes amb accés gratuït al bus urbà de Xàtiva, que servirà com a carta de presentació del nou vehicle de transport públic de la ciutat.

El regidor de Mobilitat, Juan Giner, ha participat aquest dijous, junt amb el Comissari de la Policia Local Antonio Collado i representants de l’empresa concessionària del servei, en la formalització de l’entrega del vehicle que operarà amb normalitat a partir de la propera setmana. No obstant, els ciutadans i les ciutadanes de Xàtiva podran fer ús de forma gratuïta aquest divendres, en el seu horari habitual de 9 a 15:10 hores.

«Hui hem recepcionat el bus urbà i demà divendres tindrà lloc una jornada de portes obertes per a conèixer aquest nou servei per a la ciutat», ha manifestat el regidor de Mobilitat Juan Giner.

L’Ajuntament de Xàtiva ha invertit un total de 157.000 euros en l’adquisició d’aquest minibús, que té capacitat per a 24 persones assegudes, 11 de peu i amb un espai reservat a persones amb mobilitat reduïda, amb una rampa d’accés a la part posterior del vehicle. El bus compta amb dos portes de servei, aire acondicionat, polsadors d’interior i d’exterior i cinturons de seguretat.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here