Xàtiva es prepara per a les votacions dels pressupostos participatius

0
1057
Miquel Alcocel, regidor de Participació, i Roger Cerdà alcalde de Xàtiva

Els veïn podran votar en el procés de Decideix Xàtiva durant una setmana, del dilluns 3 d’abril fins al dilluns següent, dia 10 d’abril

La Junta de Govern Local de passat dilluns va aprovar el dispositiu dissenyat per l’àrea de Participació Ciutadana per a l’enquesta ciutadana del procés de pressupostos participatius Decideix Xàtiva. Les votacions tindran lloc a partir del dilluns 3 d’abril i fins el dilluns de la següent setmana, dia 10 d’abril.

De la mateixa manera que l’anterior enquesta ciutadana organitzada per l’Ajuntament, les votacions es canalitzaran per Internet, a través d’una pàgina web allotjada al portal municipal (www.xativa.es). Per tal de facilitar la votació a tots els ciutadans que ho desitgen, el dispositiu compta amb tres punts públics de d’atenció i consulta, connectats a la Xarxa i assistits per hostesses, des d’on es podrà fer efectiva la votació.

Els punts d’atenció i consulta estaran ubicats en els següents emplaçaments: a la porta de la Casa de la Ciutat, front a la seu de l’Associació de Veïns del Barri Nordoest i a la porta de l’institut Josep de Ribera.

Aquesta setmana, el procés de participació Decideix Xàtiva es troba en període d’exposició pública dels projectes, període que expira el proper 31 de març. Es tracta de que els col·lectius i persones proposants puguen defensar i demanar el vot per a la seua proposta.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí