Xàtiva es prepara per a la carrera degana de velocitat d’Espanya

0
310

Es tracta de la carrera més antiga de les quals se celebra a Espanya i és a punt d’arribar. Després de llargs mesos d’espera, tant els pilots participants com els afeccionats, ja estan preparant-ho tot per acudir el dimarts 15 d’agost a Xàtiva.

Per a la Comunitat Valenciana i fent-la extensible a la resta d’Espanya, no és un prova de motociclisme més. És sens dubte, el referent d’aquest esport al nostre país ja que any rere any se supera i ja va pel seu 66 edició.

Les categories participants són: 80GP, 80 Proseries, 80 Proseries Màster, Clàssiques B, Clàssiques C i Supermotard (no puntuable). Totes elles estan englobades dins del Campionat Tradicional Valencià de Velocitat i aquesta és l’última carrera convocada per a aquesta temporada 2017. Encara que en algunes classes ja hi ha vencedor, en unes altres queda tot per resoldre pel que la cita de Xàtiva es converteix en doblement important.

L’organització està duta a terme pel Club Moto Ruta i demà dijous, 10 d’agost, es tancaran les inscripcions que han de fer-se a través de la Zona Privada de cada pilot a la web de la Federació de Motociclisme de la Comunitat Valenciana (www.fmcv.org).

La sortida de la carrera es donarà des de l’Avinguda República Argentina i als carrers d’al voltant estarà situat el paddock. És molt important que tant els veïns com els afeccionats que acudeixin a la carrera, compleixin amb les mesures de seguretat establertes.

A les 07’30h començaran a passar-se les verificacions administratives i tècniques i a les 09’00h arrencaran els entrenaments lliures amb el següent ordre de sortida: 80 Pro Seriïs Grup A, 80 Pro Seriïs Grup B, Clàssiques, 80GP i Supermotard. A les 10’40h seran els cronos i els pilots sortiran a pista amb el mateix ordre de categories que en els lliures.

L’hora de la veritat, és a dir, la de les carreres, serà a les 12’30h. En el document adjunt està l’horari complet. La primera que es disputarà serà la complementària de 80 Pro Seriïs, a continuació la final de 80 Pro Seriïs (14v), després la de Clàssiques (12v), després de la 80GP (14V) i, finalment, la de Supermotard (12v). El lliurament de trofeus tancarà aquesta 66 edició del Trofeu de Velocitat Fira de Xàtiva 2017.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here