Xàtiva prepara la celebració d’un Focus Pime i Emprenedoria per al mes de novembre

0
1136
Miquel Lorente ha presentat la jornada que se celebrarà en novembre

Els esdeveniments Focus concentren en un dia activitats complementàries d’interès per al territori i estan adreçats principalment a empresaris i a emprenedors

Xativa organitzarà un Focus Pime i Emprenedoria La Costera 2017 que tindrà lloc el proper 21 de novembre, de 9 a 14 hores, a la Casa de Cultura. El primer tinent d’alcalde i regidor de Promoció Econòmica, Miquel Lorente, i el director general del Centre Europeu d’Empreses Innovadores de València (CEEI), Jesús Casanova han presentat la cita, on també han assistit representants del sector empresarial i comercial de Xàtiva i altres municipis de la comarca.

Focus Pime i Emprenedoria és una iniciativa promoguda i finançada per la Generalitat Valenciana, a través de l’IVACE i els CEEIs de la Comunitat, dintre de la política de recolzament a l’emprenedoria i les pimes, cofinançada pel Fons FEDER de la Unió Europea.

Els esdeveniments Focus concentren, en només un dia, diverses activitats complementàries d’interès per al territori i estan adreçats principalment a empresaris consolidats i a emprenedors que estan plantejant-se posar en marxa un negoci. El seu principal objectiu és detectar oportunitats de negoci i generar sinèrgies entre els assistents. A més a més, el Focus pretén impulsar l’activitat emprenedora en el territori i fomentar la innovació en les pimes, prioritàriament en l’àmbit industrial.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí