Xàtiva posa a la venda les entrades del festival ‘Nits al Castell’

0
1575
Les actuacions de les 'Nits al Castell' de Xàtiva es faran en juliol

Des de les 10h d’este dilluns es poden adquirir les entrades a l’Oficina de Turisme i a Instanticket

L’Ajuntament de Xàtiva ha iniciat este dilluns 4 de juny la venda d’entrades per al Festival Nits al Castell, que es desenvoluparà com és habitual al Castell de Xàtiva durant els dissabtes del mes de juliol.

Des de les 10 hores els interessats poden fer-se amb elles de forma presencial a l’Oficina de Turisme de Xàtiva, o a la pàgina web instanticket (https://www.instanticket.es) de forma telemàtica. El preu és de 20 euros per a cada concert, malgrat que existeix la possibilitat d’adquirir un abonament per als quatre concerts per un preu de 70 euros.

Els dilluns 11, 18, 25 de juny i el 2 de juliol, l’Oficina de Turisme també estarà oberta des de les 10 fins les 17 hores, ininterrompudament. El preu de l’entrada inclou el transport per accedir al recinte, amb eixides continues des de la plaça de l’Espanyoleto, des de les 21 fins a les 22:30 hores, els dies d’actuació, no estant permès l’accés amb vehicle privat.

Aquest any el Festival, que va ser presentat el passat mes de gener a la Fira Internacional del Turisme de Madrid (FITUR) s’iniciarà el dissabte 7 de juliol amb el blues flamenc del guitarrista i cantant Raimundo Amador. El dia 14 serà el torn del grup català Els Amics de les Arts, que presentarà el seu últim treball ‘Un estrany poder’ i que va rebre el passat 2017 el Premi Enderrock de la Crítica al millor artista sent considerat el segon millor disc en català de l’any.

El dia 21 de juliol actuaran en doble concert els catalans Maria Arnal & Marcel Bagés i la mallorquina Maika Makovski; els primers donaran a conèixer el seu àlbum ‘45 cervells i un cor’ -Premi Ciutat de Barcelona de Música-, i la segona compta ja amb set treballs al mercat, sent coneguda per participar al programa Oh! My LOL’ de la cadena SER.

El Festival es tancarà el dissabte 28 de juliol amb l’actuació de Juan Perro -Santiago Auserón-, ex de Radio Futura i popular al pop dels anys 80, qui ens deixarà la seua ‘Huella Sonora’. El passat any va rebre el Premi de la Música Aragonesa Aragón Musical per la seua trajectòria.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here