Xàtiva organitza un mercat benèfic d’exemplars antics de llibres editats per l’ajuntament

0
1443
El mercat es torba a la Casa de la Cultura de Xàtiva

El mercat es troba a la Casa de Cultura i entre les obres es poden trobar els Premis Literaris Ciutat de Xàtiva, llibres de la Fira o publicacions d’artistes locals a un preu simbòlic

Xàtiva, 16 de desembre de 2019.- La Casa de Cultura de Xàtiva alberga des de hui i fins el proper 5 de gener, un mercadet d’exemplars antics editats per l’Ajuntament de Xàtiva, sota la campanya «Aquest Nadal regala Cultura». Aquest mercadet, que es pot visitar en l’horari habitual de la Casa de Cultura, oferta llibres al preu d’un, dos, tres i cinc euros i la recaptació de l’activitat està destinada a determinades associacions benèfiques i socials de Xàtiva.

Entre les obres que es poden trobar estan els guanyadors de les tres modalitats dels Premis Literaris Ciutat de Xàtiva (narrativa, poesia i assaig), entre els que es troben fins i tot exemplars de la primera edició del certamen l’any 1980. Altra secció està dedicada a monogràfics d’artistes, fotògrafs i pintors locals com ara Mompó Roca, Francisco Bolinches, Grau Garrigues, Vicente Giner, Gómez Aranda, Eduardo Francés o Leña; i també publicacions homenatge a personalitats xativines com ara Josep de Ribera, Honorat Juan o Francisco de Paula Martí.

També hi ha publicacions sobre la història de Xàtiva, que es centren en el patrimoni artístic i cultural de la ciutat, així com llibres de la Fira de Xàtiva (fins i tot de l’any 96) o sobre els cartells i el Premi de Pintura vinculats a ella.

«Aquest mercat posa a la venda material editat per la regidoria de Cultura, amb un preu simbòlic que es destinarà a una bona causa. Pensem que és una atractiva manera de regalar cultura i alhora posar en valor el llegat literari de la nostra ciutat», ha manifestat la regidora de Cultura de Xàtiva, Raquel Caballero.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí