Xàtiva i Ontinyent marquen les temperatures màximes valencianes fregant els 40ºC

0
858
Imatge del centre històric de Xàtiva.

Altres poblacions amb màximes significatives han sigut Carcaixent que ha registrat 38,9ºC graus; Llíria, 38,3ºC; i Torís, 38,1ºC

Xàtiva i Ontinyent han sigut les localitats valencianes que han marcat les temperatures màximes d’este diumenge amb registres de 39,5ºC en el cas de la capital de la Costera i 39,ºC en la de la Vall d’Albaida.

Moltes localitats han registrat temperatures molt elevades, segons el recompte que ha fet l’Agència Estatal de Meteorologia en el seu compte de Twitter. La província de València s’ha portat la pitjor part, amb cinc observatoris per sobre dels 38 graus. Així, a més de les temperatures de Xàtiva i Ontinyent, Carcaixent ha registrat 38,9 graus; Llíria, 38,3; i Torís, 38,1. També són destacables els 36 graus als quals ha arribat observatori de l’el Aeroport.

L’interior de Castelló també ha registrat temperatures molt elevades. Així, Sogorb ha tingut una màxima de 37,2 graus. També molta calor a Alacant, amb 36,4 graus a Oriola i Alcoi, 36,3 a Elx o 36,1 a Pego.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here