Xàtiva obri el termini per presentar propostes ciutadanes d’inversions en DecideiXàtiva

0
738
Xàtiva ja ha celebrat el primer taller de DecideiXàtiva

L’Ajuntament de Xàtiva ha convocat nous tallers dins del programa DecideiXàtiva per a esta setmana els dies 21, 22 i 23 de febrer

A partir d’este dilluns 20 de febrer es poden presentar propostes per a inversions públiques dintre del procés decideiXàtiva, termini que estarà obert fins al proper 6 de març. Hi ha tres maneres de presentar-les: per registre d’entrada a l’Ajuntament de Xàtiva, a través de la web municipal (http://participa.xativa.es/) o durant el transcurs dels mateixos tallers de barri.

A més a més durant aquesta setmana pasada es va celebrar el primer taller de barri del procés de participació ciutadana decideiXàtiva. Han participat al voltant de 50 veïnes i veïns que han volgut conèixer de primera mà el desenvolupament d’aquest projecte participatiu on la ciutadania triarà el destí de 250.000 euros del pressupost municipal.

En aquest primer taller els participants han pogut identificar de manera conjunta les que consideren millores necessàries a Xàtiva, per zones i barris però també per tipologia de projectes: edificació municipal, espai públic i espai tecnològic. Aquesta setmana l’activitat continuarà amb el segon taller on es podrà dissenyar i redactar propostes ja concretes que donen resposta a les conclusions tretes al primer taller. La Regidoria de Participació Ciutadana ha fet una crida a l’assistència per part de tota la ciutadania als propers tallers que se celebraran els dies 21, 22 i 23 de febrer.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here