Xàtiva obri el termini de sol·licituds per tal d’optar al Xec Infantil Municipal per als xiquets de 2 a 3 anys

0
3077
Ajuntament de Xàtiva.

La sol·licitud, que s’ha de cursar al centre escolar corresponent, es podrà realitzar fins el proper dijous 13 de febrer

El Butlletí Oficial de la Província de València va publicar aquest dijous l’aprovació de les bases reguladores per a la convocatòria del Xec Infantil Municipal de Xàtiva, destinades a l’escolarització de menors de 2 a 3 anys en centres d’educació infantil autoritzats per al curs 2019-2020.

El Xec Infantil Municipal, al que Xàtiva ha destinat un pressupost de 150.000 euros, es destinarà exclusivament a l’abonament de les quotes corresponents a l’ensenyament del curs escolar, i s’ha de sol·licitar als centres educatius on el xiquet o la xiqueta cursa el seu any escolar. L’ajuda servirà per cobrir les despeses del servei dels centres d’educació infantil, facilitant l’escolarització de les xiquetes i xiquetes de 2 a 3 anys.

Cal recordar que la previsió és procedir per al curs 2020-2021, i de forma progressiva, amb la gratuïtat de totes les places d’escoles infantils de 0 a 3 anys del municipi.

El termini màxim per a la presentació de sol·licituds per al Xec Infantil Municipal és de vint dies naturals a comptar des de hui divendres 24 de gener, dia següent a la publicació de l’extracte al BOP, pel que es podrà demanar fins el proper dijous 13 de febrer.

La convocatòria i l’extracte del BOP es troben també publicades al Tauló d’Anuncis de la web municipal de l’Ajuntament de Xàtiva.

«Continuem avant amb aquesta mesura, que va a suposar un canvi respecte a l’educació infantil de la nostra ciutat. Es tracta d’una ajuda important per a les famílies, que esdevé el preludi de la gratuïtat progressiva de l’educació dels més menuts, la qual arribarà en pocs anys», ha destacat l’alcalde de Xàtiva, Roger Cerdà.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí