Xàtiva enceta la nova programació juvenil per als mesos de gener i febrer

0
2410
Ajuntmant i Consell de la Joventut han dissenyat la nova programació

Amb aquesta programació comença una nova edició del programa Jove Oportunitat amb el finançament del Fons Social Europeu i de l’IVAJ

La regidoria de Joventut i el Consell de la Joventut de Xàtiva han fet pública la nova programació d’activitats dirigides al públic juvenil per als mesos de gener i febrer. D’aquesta nova programació cal destacar els cursos per a la preparació de les proves de valencià de la Junta Qualificadora i el curs de llenguatge de signes (nivell I). També es realitzarà un curs de manipulador d’aliments, per la contínua demanda i interès dels joves. La programació continua oferint tallers gratuïts de diferents temàtiques, com ara els tallers de cuina, d’expressió corporal, artesania, de llepolies i slime.

Cal esmentar la visita a EXPOJOVE que tindrà lloc el proper 3 de gener, organitzada pel Consell de la Joventut de Xàtiva, així com la jornada informativa sobre garantia juvenil que se celebrarà el 16 de gener a les 9:30 h a la Casa de Cultura, organitzada amb la col·laboració del Servef. D’altra banda, comença una nova edició del programa Jove Oportunitat amb el finançament del Fons Social Europeu i de l’IVAJ.

A més d’això tots els dimarts i divendres hi ha assaig amb el grup de teatre KAOS, un club de conversa en anglès, una quedada per a Army’s i els espectacles d’Óscar Tramoyeres (26 de gener) i de Toni Pons (23 de febrer), dins del Circuit de l’Humor.

Amb motiu de la celebració de Carnestoltes, per al proper 10 de febrer, s’està preparant una festa que inclou tallers i concurs de caretes i disfresses. També continua el programa innovador de corresponsals juvenils, per tal d’incentivar la participació i implicació del públic jove. Aquesta vegada, en el mes de febrer es farà una activitat de formació durant un cap de setmana a l’alberg juvenil Argentina en Benicàssim.

L’oferta de viatges joves continua i hi ha programat un viatge de cap de setmana a la neu per al cap de setmana del 19 al 21 de gener, a l’estació de Grand Valira (Andorra). Així mateix, per al dia 27 de gener i per al 3 de març, s’organitzen dos viatges d’anada i tornada a l’estació de Javalambre. Finalment, per al cap de setmana del 16 al 18 de febrer, s’oferta un viatge de cap de setmana a Sierra Nevada (Granada).

En aquestos dos primers mesos de l’any s’amplia l’horari de les sales d’estudi de la Casa de la Joventut. Així, des del 8 de gener fins al 3 de febrer, l’horari serà de 8 del matí fins a les 22 de la nit i dissabtes de 9 a 14 h.

Cal dir que totes les activitats estan adreçades prioritàriament als joves de 12 fins a 30 anys. Per a més informació, recordem els horaris del Centre d’Informació Juvenil, de dilluns a dissabtes de 10.00 h a 13.00 h i de 17 a 20 h, ubicat a la Casa de la Joventut de Xàtiva, C/ Montcada, 14 o seguint les xarxes socials d’InfoJove Xàtiva.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here