Xàtiva millorarà el Polígon B amb una subvenció de 257.000 euros de l’IVACE

0
1007
Roger Cerdà, alcalde de Xàtiva, junt al conseller d'Economia Rafa Climent

L’Ajuntament de Xàtiva aportarà altres 107.000 euros de fons propis per completar l’adequació

L’Ajuntament de Xàtiva rebrà una subvenció de 257.110 euros per part de l’Institut Valencià de la Competitivitat Empresarial (IVACE), que es destinarà fonamentalment a la renovació i millora d’infraestructures ja existents al Polígon B de la ciutat en referència a l’enllumenat públic, asfaltat, voreres i conduccions d’aigua potable.

El Conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius Comerç i Treball, Rafa Climent, ja va anunciar el passat mes de febrer en una visita a Xàtiva que l’IVACE anava a subvencionar millores als polígons industrials de la Costera, amb un import total que ascendeix finalment a 2,2 milions d’euros.

El polígon industrial B de Xàtiva, amb una superfície de 180.690 m², compta amb un servei d’enllumenat deficient i amb una gran quantitat d’averies respecte a l’aigua potable, que es produeixen com a conseqüència de la superficialitat de la xarxa i la mala qualitat dels materials emprats en l’execució. A més a més, aquest espai també compta amb un paviment deteriorat i s’espera que quan estiga operativa la glorieta junt al camp de futbol Paquito Coloma, el tràfic de vehicles augmente de manera considerable.

L’actuació aprovada permetrà substituir les lluminàries actuals per unes noves amb tecnologia led regulable a més de la millora del caudal, pressió rendiment de la xarxa d’aigua potable, dotant-la de boques d’incendi equipades, i també servirà per finançar els treballs de millora de pintura i senyalització del polígon, sobrelevar els passos per a vianants per motius de seguretat i habilitar una gran zona d’aparcament.

El cost total d’aquestes millores ascendeix a quasi 360.500 euros, pel que l’Ajuntament de Xàtiva aportarà els 107.000 restants de fons propis per poder escometre la totalitat de l’operació.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  1.200 escolars de Xàtiva participen en el primer corre-llengua del 9 d'octubre

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here