Xàtiva organitza una jornada d’interculturalitat per commemorar el dia contra el racisme

0
925
Ajuntament de Xàtiva.

La jornada està organitzada pel departament de Joventut de Xàtiva i participaran persones de diverses nacionalitats per divulgar la seua cultura

Per al proper dissabte 25 de març, la Regidoria de Joventut i el Consell de la Joventut de Xàtiva han organitzat conjuntament una jornada d’interculturalitat amb motiu de la celebració de Dia Internacional de l’Eliminació de la Discriminació Racial, proclamat el 21 de març per l’Assemblea General de les Nacions Unides.

La jornada consistirà en unes xarrades col·loqui en què participaran persones de diverses nacionalitats per donar a conéixer la seua cultura i les seues tradicions. La vetllada estarà amenitzada amb una mostra de tatuatges de henna, pastes típiques de les diverses cultures i te.

L’activitat es realitzarà d’11 a 14 h. La participació en les activitats és de caràcter gratuït però cal inscripció prèvia obligatòria. Per a inscriure’s, cal adreçar-se a la Casa de la Joventut o cridar al telèfon del Centre d’Informació Juvenil, 96.227.43.42.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here