Xàtiva inverteix 38.000 € en la reparació de la capella del cementeri municipal

0
1450
Imatge de les obres en la capella del cementeri de Xàtiva

L’Ajuntament de Xàtiva també realitza obres d’adequació en l’aparcament i l’entorn del Bellveret

Davant la imminent arribada de les celebracions del Dia de Tots Sants, l’Ajuntament de Xàtiva ultima diverses actuacions d’adequació del cementeri municipal, la principal, la de reparació de la capella, intervenció inclosa en el Pla Director d’Inversions Xàtiva Creix. Amb una inversió de 38.000 euros, les tasques se centren en la reparació de cobertes i façanes, així com en l’eliminació de vegetació silvestre de la cúpula i el pintat de tambor i murs exteriors.

Així mateix, està previst la construcció d’una vorera de 100 metres quadrats en el pati 1 del cementeri, amb la finalitat d’adequar l’accés als nínxols d’una de les parts més antigues del recinte. Aquesta actuació compta amb un pressupost de 5.500 euros.

D’una altra banda l’ajuntament també ha iniciat unes obres de millora de la zona del Bellveret, en la pujada al castell. Les obres consisteixen, fonamentalment, en l’adequació de l’aparcament situat front al grup Santes, mitjançant la reposició del ferm i la instal·lació d’enllumenat públic en l’aparcament. Així mateix, està previst continuar el treball d’adequació de l’entorn, reparant talussos i eliminant alguns elements degradats pel pas del temps i que han estat objecte de vandalisme en reiterades ocasions. L’actuació, amb càrrec al Pla Provincial d’Obres i Serveis, compta amb un pressupost de 14.399 euros.

El regidor de Serveis Públics, Ignacio Reig, ha explicat que “la zona del pàrquing del Bellveret estava molt deteriorada i era necessari actuar i recuperar els camins i talussos que pugen cap a l’ermita de Sant Josep”. Reig també ha aclarit que “estem intervenint al cementeri de cara a la festa de Tots Sants. La capella estava molt deteriorada i necessitava una intervenció important. També hem aprofitat per a fer una vorera que els usuaris ens demanen en una zona que no estava pavimentada”.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí