Xàtiva inicia la campanya de bons al consum per incentivar la compra als comerços locals

0
2927
Comerços de Xàtiva.

El directori d’establiments participants es pot consultar a la pàgina web del ‘Reactivem Xàtiva’

Comença la campanya de bons al consum per tal de promocionar el comerç als locals i establiments de Xàtiva, amb la qual es posaran a la venta 10.000 bons a través de la pàgina web de Caixa Ontinyent (www.caixaontinyent.es), els quals es podran adquirir a partir d’aquest dimecres 1 de juliol a les 8 del matí.

El directori de comerços participants en aquesta iniciativa, amb vora tres-cents en total, es pot consultar a la pàgina web www.reactivemxativa.com, si bé també podran identificar-se mitjançant un adhesiu que es col·locarà en un lloc visible del local en qüestió.

Finalment, s’han adherit 44 serveis sanitaris (farmàcies, clíniques, òptiques, etc), 43 establiments d’hostaleria, 48 serveis en general, 21 establiments d’alimentació, 134 comerços en general i 3 establiments de venta d’electrodomèstics.

Els 10.000 bons es posen a disposició dels compradors al preu de 20 euros però amb un valor total de 40 euros, mobilitzant així un total de 400.000 euros (200.000 dels quals seran aportats íntegrament per l’Ajuntament de Xàtiva). Cada persona podrà adquirir un màxim de dos bons, els quals hauran de ser canviats en algun dels comerços o establiments adherits a la campanya de promoció econòmica fins a finals del mes d’octubre.

La iniciativa, emmarcada en la campanya ‘Reactivem Xàtiva’ va encaminada a impulsar l’economia dels xicotets comerços de la ciutat, afectada especialment durant els mesos de l’Estat d’Alarma en els que han hagut de tancar els negocis com a conseqüència de la crisi sanitària per la COVID-19. Des de l’Ajuntament de Xàtiva no es descarta repetir la fórmula pròximament en cas de que s’esgote el nombre de bons posats a la venta a partir d’aquest mes de juliol.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí