Xàtiva inicia el curs de les Escoles Esportives Municipals que enguany compleixen 30 anys

0
795
L'oferta s'ampliarà a escola de bàsquet
L’oferta s’ampliarà a escola de bàsquet

Tot a punt perquè arranque la 30 edició de les escoles esportives municipals i l’esport per a adults que organitza el Consell Esportiu Municipal de Xàtiva. Les novetats d’enguany, tal com explica el regidor d’Esports, Pedro Aldavero, són “que hem augmentat les modalitats esportives amb la inclusió d’una escola de bàsquet i l’ampliació de l’escola d’handbol amb un nou monitor. També hem allargat un mes el calendari de l’esport per a adults”. Aldavero ha senyalat que “enguany els preus es mantenen respecte a l’exercici anterior”.

Este dimecres 16 comença la inscripció. Les escoles esportives municipals compten amb modalitats com ara atletisme, bàdminton, voleibol, taekwondo, gimnàstica rítmica, aeròbic, esport adaptat, handbol i bàsquet. Les activitats s’iniciaran l’1 d’octubre i es perllongaran fins al 31 de maig. La inscripció es realitzarà emplenant una fitxa que estarà disponible en totes les instal·lacions esportives de la ciutat, en dependències municipals, als espais culturals i de joventut i als centres escolars.

El preu de les escoles esportives serà de 61 euros per a tot el curs, mentre la inscripció per a l’esport adaptat serà gratuïta. Els tràmits per fer efectiva la matrícula, així com les diferents modalitats de pagament, venen descrites a la fitxa d’inscripció.

Pel que fa a l’esport per a adults, enguany compta amb activitats de manteniment físic, gimnàstica correctiva, ball de saló, pilates, tai-txi, aeròbic i step. El Consell Esportiu Municipal ha editat un futllet informatiu on figuren els horaris de les activitats, els preus i les instruccions per a la inscripció. Enguany, l’esport per a adults tindrà una duració superior a la d’exercicis anteriors, estenent-se les activitats fins el 30 de juny.

Les instal·lacions esportives on es realitzaran les distintes escoles seran la Ciutat de l’Esport, els pavellons Francisco Ballester i de Voleibol, els instituts Ribera i Simarro i els col·legis Gozalbes Vera i Jacinto Castañeda.

Tota la informació es pot consultar en els tríptics informatius editats, així com a la Ciutat de l’Esport, telefonant al 96.228.30.00 o acudint al mostrador de recepció de la instal·lació, a partir de les 7 h, qualsevol dia de la setmana.

Material esportiu als col·legis

D’altra banda, els tècnics del Consell Esportiu Municipal faran entrega de material esportiu als diferents centres escolars i instituts que acullen activitats pròpies d’aquest òrgan municipal. Aquesta mesura ha estat possible mitjançant la signatura d’un conveni amb la Diputació de València. Una vegada rebuda l’ajuda en material esportiu per part de la Diputació, s’ha esperat a que els centres educatius reinicien la seua activitat per poder satisfer algunes de les seues necessitats. Gràcies a aquesta iniciativa, els centres escolars veuran incrementada la seua dotació de material esportiu. Fonts del Consell Esportiu han comentat que “es tracta d’una forma de compensar i agrair la continuada i generosa col·laboració dels col·legis amb l’esport municipal”.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí