Xàtiva inicia el condicionament de ferms en carrers de la ciutat i del terme municipal amb una inversió de 264.000 €

0
1446
Asfaltat del carrer Corts de Xàtiva.

Les actuacions es duran a terme en la pujada al Castell, Corts Valencianes, el Carraixet, Bixquert, el pàrquing del cementeri o el carrer Sant Pasqual

L’Ajuntament de Xàtiva ha iniciat aquesta setmana les obres de condicionament de ferms d’alguns carrers de la ciutat i del terme municipal, contemplades en el Pla d’Inversions 2020-2021. La intervenció té un pressupost de 264.046, 30 euros, dels quals 62.600 corresponen a una subvenció de la Diputació de València, i està efectuant-se per part de l’empresa Bertolín.

La intervenció consisteix en l’asfaltat de diferents zones com ara l’aparcament del cementeri municipal, l’explanada entre el pavelló de voleibol i el CRIS i el CEEM, l’avinguda Corts Valencianes, la Pujada al Castell, el carrer Sant Pasqual, i camins del Carraixet i de Bixquert com ara Corona de l’Estrela, camins de Vallfarta i senda les Olles.

Els treballs es van iniciar aquest dilluns en la Pujada del Castell, per tal de minimitzar l’impacte degut a que és el dia en que la fortalesa roman tancada al públic, i actualment s’està treballant en el tram des de la rotonda de Novetlè fins a l’Avinguda Corts Valencianes. Posteriorment serà el torn dels carrers als disseminats del Carraixet i de Bixquert.

«Les actuacions estaran realitzades en dues o tres setmanes, i alguna intervenció com la de l’explanada junt al CRIS i el CEEM ens permetrà ampliar les places de pàrquing de la ciutat» ha indicat el regidor de Serveis Públics Ricardo Martínez.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí