Xàtiva incorpora 7 nous agents de Policia Local per reforçar el dispositiu per l’Estat d’Alarma pel coronavirus

0
1787
L'alcalde de Xàtiva ha rebut als nous agents

El consistori també ha anunciat que queden inhabilitades la zona blava i la zona verda fins a nova ordre

Xàtiva ha incorporat aquest dilluns a 7 nous agents de Policia Local que incrementaran la seguretat a Xàtiva amb motiu de l’Estat d’Alarma decretat pel Govern aquest dissabte, el qual va dictar normes extraordinàries de caràcter preventiu per a la contenció del contagi de la pandèmia provocada pel COVID-19 o Coronavirus.

Aquests agents de Policia s’incorporen immediatament a l’organització del control de la situació, entrant al grup operatiu municipal en coordinació amb la resta de cossos i forces de seguretat de l’Estat. «Aquests nou policies que han pres hui possessió van a reforçar la plantilla de la Policia Local de Xàtiva per a poder desenvolupar les funcions necessàries en aquests dies, posant-se a disposició del departament de Seguretat Ciutadana i col·laborant en el bon desenvolupament de totes les mesures que s’estan implementant», ha manifestat el regidor de Seguretat Ciutadana Juan Giner.

L’alcalde de Xàtiva, Roger Cerdà, els ha donat la benvinguda assegurant que «aquests agents són la representació de l’Ajuntament de Xàtiva al carrer» i esperant «que tracten a la gent amb la major correcció possible i amb un tracte proper».

A més a més l’Ajuntament de Xàtiva també ha anunciat que queden inhabilitades la zona blava i la zona verda fins a nova ordre.

D’una altra banda, en el ban municipal emés per l’Ajuntament s’informa que el servei d’atenció ciutadana presencial de l’Ajuntament de Xàtiva “queda restringit a un únic punt d’accés al registre general que estarà disposat a la planta baixa de la Casa de la Ciutat. Tota la tramitació administrativa i el còmput de terminis ha estat suspesa per Reial Decret amb el que la compareixença personal resulta innecessària”.

A més a més queden obertes totes les línies telefòniques de l’Ajuntament de Xàtiva a efectes d’informació de tot tipus. També es mantindrà habilitada la seu electrònica per a la realització de tràmits telemàticament. L’accés a la Casa de la Ciutat quedarà restringit, d’acord amb aquesta mesura. Els serveis socials han de mantenir la dotació necessària per fer front a les situacions d’emergència i altres anàlogues. Així mateix, es manté el Servei d’Assistència Domiciliària (SAD).

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here