Xàtiva acollirà el 21 de novembre Focus Pime i Empreniment la Costera-la Canal

0
2179
Imatge de la presentació de l'esdeveniment empresarial

La trobada empresarial per a empresaris i emprenedors tindrà lloc a la Casa de la Cultura de Xàtiva

Xàtiva acollirà el 21 de novembre Focus Pime i Empreniment la Costera-la Canal de Navarrés, una trobada empresarial amb l’objectiu defomentar la cultura emprenedora i crear oportunitats de negoci, que tindrà lloc de 9:00 a 14:00 en la Casa de la Cultura de Xàtiva.

Aquest divendres ha tingut lloc la roda de premsa de presentació a càrrec del regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Xàtiva, Miquel Lorente, el Director General del Centre Europeu d’empreses Innovadores de València, Jesús Casanova, i els presidents de les dues principals associacions empresarials de Xàtiva: Diego Fuentes, president de ADEXA, i María Jesús Conca, presidenta de Xàcex.

Durant la seua intervenció, Miquel Lorente ha destacat que la celebració de Focus Pime i Empreniment a Xàtiva generarà oportunitats per a les empreses de la comarca, “per açò, i per la gran quantitat de recursos empresarials locals, la iniciativa Focus encaixa perfectament en l’oferta de promoció econòmica del Consistori”.

Per la seua banda, Jesús Casanova, ha explicat que Focus Pime i Empreniment és una iniciativa promoguda i finançada per la Generalitat Valenciana, a través del IVACE i els CEEIs de la Comunitat, i que s’estan celebrant “23 trobades empresarials al llarg de 2017 en diferents comarques de la Comunitat amb la col·laboració de 125 agents de l’ecosistema emprenedor i amb una participació total de més de 2.000 persones”.

Sobre el programa de Focus Pime i Empreniment la Costera-la Canal, Casanova ha detallat que s’organitzaran diverses taules redones entorn a l’economia circular i col·laborativa, casos d’èxit d’empreses innovadores basades en actius del territori i lideratge empresarial. “Hi haurà temps també per a l’intercanvi de targetes en una sessió de networking i un plenari dedicat la importància de la geolocalizaciónen les xarxes socials a l’hora de guanyar clients.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  Cerdà posa el concurs d'arròs al forn i la fira d'automoció com a exemples de la col·laboració amb l'empresariat de Xàtiva

Els presidents de ADEXA i Xàcex, Diego Fuentes i María Jesús Conca, han aplaudit l’organització d’aquesta trobada empresarial a Xàtiva i han destacat la importància de la col·laboració entre entitats i agents a l’hora de donar solució als problemes de les empreses.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here