Xàtiva presentarà a Fitur la Ruta dels Borja i el cartell de les Nits al Castell

0
2036
Les Nits al Castell de Xàtiva arriben a la seua 20a edició

La Fira Internacional de Turisme serà aprofitada per presentar la oferta patrimonial i cultural de la ciutat de Xàtiva per al pròxim any

La ciutat de Xàtiva estarà present de nou en l’edició de 2017 de Fitur, Fira Internacional de Turisme, que comença demà a Ifema–Madrid. Una de les principals novetats d’enguany és que s’aprofitarà el certamen per presentar-hi el cartell de la 20a edició del festival internacional Nits al Castell.

La delegació de Xàtiva estarà encapçalada per l’alcalde, Roger Cerdà, acompanyat per la regidora de Turisme, Mariola Sanchis. Ambdós assistiran a diverses reunions amb touroperadors, agències de viatges, empresaris hotelers i agències i mitjans de comunicació especialitzats en viatges i turisme.

La presentació del cartell de Nits al Castell de Xàtiva tindrà lloc el dijous 19 a les 12,30h, en l’estand de València Turisme, amb presència de l’alcalde i de la regidora de Turisme. Continuant en el plànol institucional, Roger Cerdà participarà en la presentació de la Ruta dels Borja, que tindrà lloc el mateix dia 19, a les 18h a la plaça de l’estand de la Comunitat Valenciana, junt al secretari autonòmic de l’Agència Valenciana de Turisme (AVT), Francesc Colomer i l’alcaldessa de Gandia, Diana Morant. En aquest escenari, es projectarà un vídeo promocional de la Ruta dels Borja elaborat per l’AVT.

Per altra banda, la delegació xativina presentarà en Fitur altres novetats relacionades amb el turisme a la nostra ciutat. Entre elles, figura un nou vídeo promocional del castell, elaborat mitjançant la tècnica del time lapse, en el qual es pot veure l’efecte de l’encesa de la nova il·luminació del monument. També es presentarà la nova entrada conjunta als principals monuments i recursos turístics de Xàtiva, així com una nova publicació guia per a la visita turística a la ciutat.

Per veure les notícies destacades de hui, punxa ací.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here