Xàtiva anuncia els finalistes del Certamen de joves cantautors

0
1934
Cartell del certàmen de Xàtiva

Entre les categories del certamen de Xàtiva estan la de ‘Al vent’ de millor cançó en català i ‘Veles e vents’ per a millor cançó d’altres llengües

El jurat del Certamen de Joves Cantautors i Cantautores de Xàtiva ha fet públic el nom dels finalisrtes que actuaran al Gran Teatre el 26 de Maig. Així el jurat, format pel periodista i escriptor Xavi Aliaga, la poeta Lorena Cayuela, la presidenta de la Música Nova Andrea Mollà i el músic i productor Pau Chàfer, ha fet públic el nom dels finalistes entre una vintena de cançons presentades.

Opten al Premi ‘Al vent’, a la millor cançó en català, dotat amb 1000 euros, Marc Damontagne, Joan Blau i Noel Biniés. En el cas del Premi ‘Veles e vents’ a la millor cançó en altres llengües, dotat també amb 1000 euros, els seleccionats han estat Pablo Bernal i Marcos Gallo. Tots ells opten també al Premi a la millor Música i el Premi a la Millor Lletra, dotats amb 200 euros cadasceuros, i el premi per votació popular, dotat amb 300 euros.

Final amb música de banda

La final del certamen, que se celebrarà divendres 26 de maig a les 21:00h al Gran Teatre de Xàtiva, comptarà amb l’actuació dels finalistes seguit de l’actuació d’un combinat de músics de La Nova i La Vella que interpretaran temes de cantautors valencians i estrenaran la Suite Raimon d’Adolf Ventas que sonarà per primera vegada a la ciutat. Després de les actuacions, el jurat farà públic el veredicte.

El certamen obre la segona edició del Festival Música i Lletra que aquest any comptarà, entre d’altres, amb Abraham Rivas i Cesk Freixas (27 de maig), Mireia Vives i Borja Penalba (3 de juny), Sés i Les Kol·lontai (10 de juny) i Albert Pla i Diego Cortés (16 de juny). Es completa el cartell del Festival amb actuacions al carrer.

Entrada lliure

Per a l’accés al públic a la final s’ha establert una entrada de 5€ que es pot adquirir al següent enllaç o a les taquilles del Gran Teatre. No obstant això, la organització ha establert una entrada lliure per a les persones que presenten qualsevol altra entrada, o abonament, a la resta d’actuacions del Festival Música i Lletra que es poden adquirir al següent enllaç i a les taquilles del Gran Teatre .

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here