Xàtiva estudiarà la viabilitat d’abastir amb aigua potable la zona del Carraixet

0
1039

La Junta de Govern aprova la realització d’un informe per tal de buscar alternatives davant la problemàtica

La Junta de Govern de Xàtiva ha aprovat, a petició de la regidoria d’Obres Públiques i Urbanisme, la contractació dels serveis per a la realització d’un informe en el que s’analitzen les alternatives d’abastiment d’aigües potables per a la zona del Carraixet, amb un estudi tècnic i valoració de les possibles opcions.

Aquesta tasca, que tindrà un import de 5.445 euros, serà elaborada per l’empresa Aymed Proyectos Obras y Servicios S.L a través del d’un contracte menor.

La millora del servei és una llarga reivindicació dels veïns i veïnes de la zona del Carraixet, amb constants problemes respecte al subministrament d’aigua potable que fan necessari l’estudi d’alternatives viables al funcionament actual d’abastiment.

“Es tracta d’una de les deficiències més grans que hem trobat als termes municipals, ja que malgrat ser zona urbana declarada no hi ha un subministrament d’aigua potable per part de l’Ajuntament de Xàtiva. Per això hem encarregat un estudi de viabilitat per tal de veure les possibilitats reals que hi ha per a subministrar aquest servei”, ha explicat el regidor d’Obres Públiques i Urbanisme Nacho Reig, qui ha reconegut que “la dificultat és gran donat la distància des del Carraixet fins al centre urbà de la ciutat”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here