Xàtiva es prepara per a celebrar l’Orgull LGTBI+2021

0
625
Xàtiva ha penjat la bandera LGTBI a l'Ajuntament.

L’associació Arc de Sant Martí,el Consell de la Jovent i l’Ajuntament preparen actes commemoratius durant una setmana

El proper dissabte 26 de juny comencen els actes per a celebrar l’Orgull LGTBI+ 2021 a Xàtiva, efemèride que es commemora anualment el dia 28 de juny, a nivell mundial. A la nostra ciutat, el programa d’actes s’estendrà durant una setmana que arrancarà dissabte 26 de juny, a les 8h, amb una penjada de pancartes a l’Albereda Jaume I.

Dilluns 28 de juny, a les 20h, tindrà lloc la lectura del tradicional manifest a la porta de l’Ajuntament, acte que continuarà amb una nova penjada de pancartes, en aquesta ocasió a la Casa de la Ciutat, la Casa de les Dones i la Casa de la Joventut, lloc on clourà l’activitat amb un sopar de pa i porta. Aqueixa mateixa nit es procedirà a il·luminar la plaça del Mercat i el Portal del Lleó amb els colors de la bandera de l’arc de Sant Martí.

Dimecres 30 de juny, a les19h, al saló d’actes de la Casa de Cultura, se celebrarà una mesa redona amb el lema “Famílies diverses”, amb la participació de Lluïsa Notario, del col·lectiu Lambda; de Guillem Montero, del servei Orienta’t; de la sexòloga Jalin Cerdà i de Jordi Mengual, Desiré Climent i Santiago Leguizamón, en representació de l’associació Arc de Sant Martí.

Finalment, divendres 2 de juliol, a les 20h, a la Casa de la Joventut, s’oferirà l’espectacle teatral «Un ratico con La Diva» a càrrec de l’actriu Ángela Bermúdez, de Francachela Teatro. A continuació, hi haurà un nou sopar de pa i porta a la Casa de la Joventut i el lliurament de premis del concurs de cartells i de relats breus, organitzat pel Consell de la Joventut de Xàtiva. El programa d’actes conclourà amb la Festa de l’Orgull 2021.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here