Xàtiva desactiva la zona blava als carrers tallats per falles

0
1091
La zona blava és on més multes s'imposen a Xàtiva

Els expenedors de tiquets es tancaran des d’última hora del dia fins a primera hora del dia següent

El primer tinent d’alcalde i regidor de Mobilitat de l’Ajuntament de Xàtiva, Miquel Lorente, ha anunciat que el servei d’estacionament regulat en zona blava estarà inactiu durant els dies que es tanque la circulació en carrers amb motiu de la celebració de les festes falleres a la ciutat.

Lorente ha explicat que la suspensió del servei respon a “la necessitat d’evitar molèsties innecessàries en uns dies en què la circulació i l’aparcament es veuen alterats com a conseqüència de la presència dels monuments fallers que ocupen les seues demarcacions al llarg de tota la trama urbana de Xàtiva”. El regidor ha fet una crida a la col·laboració dels veïns per tal “d’evitar desplaçaments en cotxe per dins de la ciutat que poden ser complicats en uns dies de màxima exigència per a la regulació del trànsit”.

Els expenedors de tiquets es tancaran des d’última hora del dia fins a primera hora del dia següent per evitar actes vandàlics. En cas que un usuari necessite anular una denúncia i es trobe l’expenedor tancat, podrà fer-ho mitjançant l’aplicació mòbil Telpark, enviant el mateix dia un correu electrònic a oraxativa@dornier.es o adreçant-se a les controladores de l’ORA l’endemà.

Carrers tallats

El carrer Dos Molins es tallarà al trànsit el dia 13. El carrer Vicent Boix romandrà obert i utilitzable de manera que els usuaris que aparquen hauran d’obtenir tiquet.

Carrers tallats des del dia 14 de març:

Baixada de l’Estació (entre Gregorio Molina i Cavaller Ximén de Tovia).

Gregorio Molina (entre Pare Claret i Carlos Sarthou).

Gregorio Molina (entre Cerdà de tallada i Baixada de l’Estació).

Av. República Argentina (entre Cerdà de Tallada i Carlos Sarthou).

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here