Xàtiva dedica el cartell de la Fira al 200 aniversari de la Font del Lleó

0
1508
La Fira de Xàtiva se celebra del 15 al 20 d'agost

El disseny està realitzat per Mar Hernández ‘Malota’ amb un pressupost de 2.500 euros

La Fira d’Agost de 2018 ja té cartell anunciador. Aquest migdia ha estat presentat a la sala de premsa de l’Ajuntament l’obra de la reconeguda dissenyadora María del Mar Hernández Fernández, coneguda en el món artístic com ‘Malota’. L’alcalde, Roger Cerdà, i la mateixa dissenyadora han destapat l’original que té com a motiu principal la Font del Lleó, una de les commemoracions previstes per festejar el dos-cents aniversari de la font reial, altre dels emblemes de la ciutat de Xàtiva. El cartell ha estat encarregat amb un preu de 2.500 euros.

Mar Hernández Malota és una de les principals representants de l’avantguarda del disseny gràfic valencià del moment. Amb l’elecció de ‘Malota’, l’Ajuntament continua amb la línia de dotar la col·lecció de cartells de Fira amb les millors firmes, enriquint el patrimoni pictòric que conserva el Museu de Belles Arts.

‘Malota’ ha presentat el cartell de Fira de Xàtiva junt amb l’alcalde Roger Cerdà

Doctora Cum Laude en Belles Arts per la Universitat Politècnica de València, Malota (Jaén, 24 de maig de 1980) combina la seua activitat artística amb la docència. Durant més de 10 anys, ha estat desenvolupant el seu treball com a il·lustradora professional. Ha treballat per a agències de publicitat de primer nivell com ara McCann Erickson i Satchi & Satchi, així com per a una llarga llista de firmes internacionals. També ha realitzat col·laboracions per a la premsa internacional en mitjans tan importants com The Wall Strret Journal o The New York Times.

Malota compta amb nombrosos premis i reconeixements a la seua obra, entre els quals destaca el Premi Nacional de Disseny Gràfic aconseguit en 2009. Els seus dissenys han sigut mostrats en desenes d’exposicions en Europa i Amèrica.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here