Xàtiva convoca la XIV Biennal Internacional de Gravat ‘Josep de Ribera’

0
543
El regidor de Cultura de Xàtiva, amb els membres del jurat

La Regidora de Cultura de Xàtiva llança una nova edició del certamen artístic de major prestigi dels què s’organitzen a la ciutat

La regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Xàtiva ha convocat una nova edició de la Biennal Internacional de Gravat ‘Josep de Ribera’. Amb aquesta convocatòria, s’acompleixen 28 anys ininterromputs, 14 edicions d’un concurs artístic de projecció internacional, com demostren les xifres de participació de l’anterior edició, on es presentaren 115 obres d’artistes provinents de 12 països europeus i iberoamericans.

El regidor de Cultura, Jordi Estellés, ha volgut fer notar que “la biennal de gravat gaudeix d’una magnífica salut. Parlem d’una convocatòria consolidada en el calendari artístic, amb una solidesa digna de reconeixement. Açò s’explica perquè hem sabut donar continuïtat a un concurs cultural importantíssim, per damunt de colors polítics”. Estellés també ha tingut paraules d’agraïment per al Rotary Club de Xàtiva, “entitat qui ha mantingut la seua col·laboració des dels inicis d’aquesta biennal”, en paraules del regidor.

Estellés ha parlat de la potenciació d’aquesta convocatòria amb fets com la selecció d’artistes de reconegut prestigi per a la composició del jurat de la biennal. L’any 2015, en l’edició anterior de la ‘Josep de Ribera’, els membres del jurat foren artistes valencians tan reconeguts com Manolo Boix, Artur Heras o Antoni Miró. El regidor també ha destacat la incorporació de la Diputació de València, que junt a l’Ajuntament de Xàtiva i el Rotary Club de la ciutat compongueren el grup de patrocinadors de l’edició de 2015.

Ací es poden consultar les bases de la XIV Biennal Internacional de Gravat ‘Josep de Ribera’

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here