Xàtiva i la Conselleria d’Educació desenvoluparan un projecte de Formació Professional Dual

0
1115
El projecte es desenvoluparà a l'IES Lluís Simarro

El Consell aprova un conveni entre Educació i l’Ajuntament de Xàtiva que es durà a terme a l’IES Lluís Simarro

El Ple del Consell ha aprovat un conveni de col·laboració entre la Generalitat, a través de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, i l’Ajuntament de Xàtiva per al desenvolupament de projectes de Formació Professional Dual del sistema educatiu valencià.

El projecte de formació correspon al cicle formatiu de Grau Mitjà d’Obres d’Interior, Decoració i Rehabilitació, i es durà a terme el centre educatiu IES Lluís Simarro de Xàtiva.

Els alumnes participants han de ser majors de setze anys i percebran una beca, assumida per l’ens local, en concepte de borsa o ajuda a l’estudi.

La jornada i horari al centre educatiu i a l’entitat quedaran fixats per les dues parts. L’alumnat durà a terme les activitats formatives establides en el programa de formació als locals del centre o centres de treball de l’entitat signant, o als llocs on l’entitat duga a terme la seua activitat.

El centre educatiu designarà tutor per a l’alumnat i impartirà la formació necessària per a garantir el desenvolupament de la formació de l’alumnat a l’entitat. Per la seua banda, l’Ajuntament complirà la programació d’activitats formatives acordades amb el centre.

La duració del conveni serà de tres cursos acadèmics i en qualsevol moment abans de la finalització del termini les parts podran acordar unànimement prorrogar-lo per un període de fins a quatre anys addicionals o bé extingir-lo.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí