Xàtiva organitza un concurs per a joves de frases en pro de la justícia social

0
1074
Casa de la Joventut de Xàtiva

El concurs de Xàtiva s’enforcarà a missatges contra la pobresa, traball de qualitat, igualtat de gènere o benestar social, entre d’altres

La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Xàtiva posa en marxa el concurs de frases en pro de la justícia social que finalitzarà el 26 de maig. El concurs consisteix a redactar un eslògan que represente la percepció juvenil de la justícia social en àmbits com: eradicar la pobresa, promoció del treball en condicions justes i equitatives, igualtat de gènere, accés al benestar social, etc.

L’eslògan guanyador serà pintat en un espai de la Casa de la Joventut. Els participants han de tindre entre 14 i 30 anys. Es podran presentar com a màxim 2 eslògans per persona. Es valorarà la qualitat, originalitat, i que siguen representatius dels valors que és volen plasmar. Els eslògans han de ser originals i inèdits.

El jurat el formaran membres d’associacions cultural local i comarcal la Regidoria de la Joventut i el Consell de la Joventut de Xàtiva. El millor eslògan rebrà un premi de 50 euros per gastar-los en qualsevol comerç de Xàtiva. Per més informació veure les bases del concurs a la Casa de la Joventut o sol·licitar-les al correu joventut@ayto-xativa.es.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here