Xàtiva celebrarà la V Carrera i Marxa Solidària contra el Càncer el pròxim 30 de setembre

0
1340
Imatge del Runcáncer de Xàtiva de 2017

L’any passat van ser 2.712 els participants i es van aconseguir recaptar 13.560 euros íntegres per a la investigació sobre esta malaltia

Xàtiva se sumarà a la lluita contra el càncer amb la V Carrera i Marxa Solidària contra esta malaltia. La prova forma part del IV Circuit Provincial contra el Càncer, Runcáncer. Circuit que ha augmentat aquest any amb 22 carreres i 72 marxes en diferents localitats de la província.

A Xàtiva se celebrarà el diumenge dia 30 de setembre de 2018 a partir de les 10:00h.
Constarà de dos proves diferents: una carrera competitiva de 6,5 Km i una marxa no competitiva de 4 Km.

La modalitat de ‘carrera’ començarà a les 10:00h, mentre que la modalitat de ‘marxa’ començarà pocs minuts després, ambdós tindran com a eixida i meta l’Albereda Jaume I, davant de l’Ajuntament.

L’import del dorsal és de 5 euros, que serà destinat íntegrament per a la lluita contra el càncer, amb opció a samarreta commemorativa per 5 euros més, aquest any de color verd.
Les inscripcions podran realitzar-se amb diferents opcions:

Presencial:  sols per als participants de la marxa. Ja es poden aconseguir dorsals en els següents establiments, ací no cal inscriure’s, només s’arreplega el dorsal i es donen a canvi 5 euros, es podran aconseguir fins el divendres 28 de setembre pel matí: Atletes, Atmósfera, Aquasport, AvanzaFitness, Forn de Llueca, Global, Luis Martínez, Peque’s of kids, SetabisSport, JV Sport en Moixent.

Online: Per a tots els participants de la carrerai els de la marxa que vulguen esta opció fins el dijous 27 de setembre a les 23:59h, en la web https://www.toprun.es/eventos/run-cancer-xativa-2018. Amb l’opció online, l’arreplega de dorsals serà divendres 28, en el pati de la Casa de la Cultura de 17.30h a 20.30h i dissabte 29, en el Centre Comercial Plaça Major de 10.15h a 21.00h. Per a arreplegar-los serà necessari presentar un document acreditatiu de la identitat del participant.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  Els periodistes de turisme ofereixen una perspectiva global de Xàtiva com a destinació turística

A la línia d’eixida: es podrà obtindre el dorsal davant de l’Ajuntament des de les 8.00h fins 30 minuts abans de començar les proves.

Estos tres dies també es podran adquirir nous dorsals per als participants que ho desitgen, tant de la marxa com de la carrera. A més, qui vulga podrà aconseguir una samarreta commemorativa per 5 euros més, de venda sols estos dies mentre s’entreguen els dorsals.

L’edat mínima dels participants en la carrera serà de 16 anys.

En la marxa podran participar no sols adults, sinó també joves, adolescents, xiquets, bebés amb carros, mascotes… etc. Tots els participants hauran de portar el dorsal per a poder estar coberts pel segur de Responsabilitat Civil. Els menors que participen en la marxa hauran de fer-ho acompanyats d’un adult.

El dispositiu preparat per al dia de la prova comptarà amb efectius de la Policia Local i Protecció Civil, els servicis d’un metge i una ambulància fixa junt amb la línia de meta. Guarda-roba per als corredors, banys en la Glorieta, dutxes en la Ciutat de l’Esport i aparcaments en el Pavelló de Voleibol i la Ciutat de l’Esport. A més de comptar amb la inestimable ajuda dels voluntaris dels diferents clubs esportius de la ciutat que, gràcies a la gestió de la coordinadora d’esports, ens ajuden per a poder dur-ho a terme. Agraïm també l’ajuda prestada per l’Ajuntament i la de tots els establiments, comerços, entitats, empreses… que col·laboren d’una manera o un altra, perquè sense el suport de tots ells no podríem dur-ho a terme.

Com en anys anteriors, durant les proves ens acompanyaran a ritme de batucada els tambors dels percussionistes de l’acadèmia Rytmus, i a tots els participants se’ls obsequiarà a l’arribar a la meta amb aigua, galetes, fruita donada per Mercaxàtiva i taronges regalades per RecreativosSaetabis.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  Les visites a la web de la Fira de Xàtiva creixen un 69% respecte a 2017

Hi haurà trofeus per als tres primers classificats en la carrera, masculins i femenins, de cada categoria, general i local.

A l’acabar l’entrega de trofeus, se sortejaran amb el número de dorsal diversos regals donats per diferents establiments de la ciutat comDecathlon, Dormizen, Óptica Meseguer, NO.S Norobitgstyle, Aquasport, Mary Key, AvanzaFitness, Vendere, Atmosfera, SetabisSport, Peque’s for kids, Parafarmacia San Francisco, Global, Biodanza Xàtiva per Ferran Balaguer, JV Sport de Moixent…

Des de l’organització es recorda que l’any passat van ser 2.712 els participants i es van aconseguir recaptar 13.560 euros íntegres per a la investigació sobre esta malaltia.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here