Xàtiva canviarà l’accés de l’aparcament de la plaça de la Bassa que passarà a ser per la rampa de l’Albereda

0
1529
Aparcament de la Plaça de la Bassa de Xàtiva.

L’Ajuntament de Xàtiva informa que en breu s’atendran les peticions d’abonament i continuarà aplicant-se la primera hora gratuïta

El primer tinent d’alcalde i regidor de Mobilitat de l’Ajuntament de Xàtiva, Miquel Lorente, ha anunciat que l’aparcament públic de la plaça de la Bassa canviarà el seu punt d’accés per a que a partir d’ara els cotxes entren per la rampa situada en l’Albereda Jaume I. Hui comença la intervenció per a modificar el sentit d’entrada i eixida de l’aparcament.

D’altra banda, el regidor també ha informat de que en breu s’atendran les peticions d’abonament a aquest aparcament que ha passat a mans de l’Ajuntament. Lorente ha explicat que “amb l’intercanvi entrada-eixida, anem a millorar les instal·lacions i anem a aplicar nous abonaments nocturns, diürns i de 24 hores per a guanyar en eficiència de servei per als usuaris. També anem a consolidar la mesura de la primera hora gratuïta”.

Mentre duren aquestes obres, i per qüestions de seguretat, es restringirà l’accés, permetent-lo només als abonats de l’aparcament, ja que mentre s’estiga treballant en cadascuna de les rampes, tant l’entrada com l’eixida s’han d’efectuar per l’altra rampa disponible. S’instal·larà un cartell informatiu en tots els accessos al pàrquing. Tanmateix, en horari nocturn, ambdues rampes quedaran obertes per a que només els abonats puguen entrar i eixir lliurement. Una vegada efectuat el canvi d’equips de control d’accés, es procedirà al canvi de senyalització viària al carrer, mantenint mentrestant els sentits actuals de circulació.

Cal recordar que el passat mes de juliol, la sala 3 del Jutjat d’allò contenciós administratiu de València donava la raó a l’Ajuntament de Xàtiva front a la reclamació de Caixabanc d’obtenir 1’5 milions d’euros en concepte d’indemnització per la resolució de la concessió del pàrquing. De resultes, la ciutat va obtindre un nou aparcament públic per 94.186,42 euros.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí