Xàtiva cancel·la el Festival Música i Lletra 2020 a causa de la crisi del coronavirus

0
512
Feliu Ventura, director artístic del Festival Música i Lletra

El festival de cantautors, que estava previst per a finals de maig, es reprendrà al 2021 amb una “edició especial”

El Festival Música i Lletra, Xàtiva cançó d’autor (MiL), que tenia prevista la seua celebració a finals de maig, queda en suspens fins a l’edició 2021. Així ho han decidit de comú acord el director artístic de festival, Feliu Ventura, i els diferents departaments de l’Ajuntament de Xàtiva i de l’Institut Valencià de Cultura implicats en la seua organització.

La crisi sanitària arran de la Covid-19 i la incertesa de com serà el procés de tornada a la normalitat ha provocat que els responsables del festival hagen decidit cancel·lar preventivament l’edició d’aquest 2020 per poder dur a terme un MiL “amb plenes garanties i preparar una possible edició especial el 2021”.

La intenció des de l’organització del festival Música i Lletra és “aprofitar tot el que siga possible la feina que s’havia fet fins ara”, i planteja als artistes del cartell d’enguany -que no s’havia fet públic-, dates pel 2021 per tal d’adaptar-les a les seues agendes professionals en la mesura del possible, així com estar previnguts davant els imprevistos. Amb tot s’afegeix la possibilitat de “sumar actuacions i continguts nous segons l’actualitat discogràfica de l’any vinent mantenint el MiL com un aparador de la millor música d’autor del país, en diversos estils i llengües”.

La suspensió també afecta al MiL Descobreix: Certamen de Joves Cantautors/es programat junt amb el festival, el qual es reformularà per tractar d’assegurar una edició 2021 amb condicions òptimes i plenes garanties, i en la qual també hi haurà algunes novetats.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here