Xàtiva participa en la I Assemblea de Castells i Palaus d’Espanya

0
785
La regidora Mariola Sanchis ha participat en la jornada

En la jornada s’ha exposat l’estratègia de la Secretaria d’Estat de Turisme per a l’impuls d’aquesta iniciativa

La regidora de Turisme de l’Ajuntament de Xàtiva, Mariola Sanchis, participa a la I Assemblea del Club de Producte Turístic Castells i Palaus d’Espanya, que se celebra al Saló d’Actes de la Secretaria d’Estat de Turisme, a Madrid. La jornada anava adreçada a socis del club de producte turístic, a administracions públiques, empreses gestores i propietaris de castells i palaus, així com a empreses proveïdores de serveis turístics complementaris. A l’acte van intervindre, entre d’altres ponents, Isabel Oliver, secretària d’Estat de Turisme i Javier Fitz-James Stuart, president de l’associació.

Entre els continguts de la jornada, es va informar als assistents sobre el pla d’acció previst per a 2019 i l’estratègia d’impuls del club de producte turístic que implica els membres de l’associació, entre els quals es troba el castell de Xàtiva. També s’abordava el posicionament amb operadors turístics i plataformes de distribució. Així mateix, es comentaran casos pràctics de gestió de castells i palaus i experiències turístiques d’èxit.

En l’actual estratègia turística de la Secretaria d’Estat de Turisme, es contempla l’impuls del turisme cultural especialment a les comarques d’interior, per tal de propiciar la creació de nous productes que capten demanda de consumidors i contribueixen a la creació d’ocupació turística. El producte turístic Castells i Palaus d’Espanya pot ser desenvolupat amb aquest objectiu, amb el suport de la SETUR i Turespaña.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here