Xàtiva aprova les primeres 25 ajudes per a hostaleria i centres esportius del Pla Reactivem per valor de 43.000 €


0
1994
Roger Cerdà, durant la presentació de les ajudes municipals.

Aquest abonament suposa més del 10% del pressupost total destinat tot i que el termini per sol·licitar-les està obert fins el proper 8 de març

La Junta de Govern ha aprovat aquest dilluns el primer pagament de les ajudes directes del Pla Reactivem Xàtiva dirigides a l’hostaleria i als centres esportius que van haver de cessar la seua activitat durant el mes de gener com a conseqüència del tancament perimetral de la ciutat.

S’han aprovat un total de vint-i-cinc ajudes que oscil·len entre els 1.000 i els 2.000 euros, per un import total de 42.965 euros. D’altra banda, s’han exclòs sis sol·licituds: cinc per no tractar-se d’activitats a les quals van destinades aquestes ajudes i una per no estar al corrent en la Seguretat Social.

Cal destacar que les sol·licituds per a rebre aquestes ajudes encara es poden sol·licitar a través de la seu electrònica de l’Ajuntament de Xàtiva, ja que el termini finalitza el proper 8 de març.

«Iniciem el pagament de les ajudes del Pla Reactivem Xàtiva, i cal destacar la rapidesa del procés, tal i com se’ns va demanar per part del sector. De fet encara no s’ha acabat el termini per poder sol·licitar-les i ja hem pagat més del 10% de les ajudes del Pla Reactivem», ha manifestat l’alcalde de Xàtiva Roger Cerdà. A més ha indicat que «eixa és la nostra tasca, la d’accelerar al màxim el procés, i així és com ho hem fet perquè entenem que la necessària reactivació econòmica de la ciutat necessita del màxim suport per part de l’administració local».

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here