Xàtiva anul·la definitivament les falles 2020 i mantindrà els càrrecs per a 2021

0
1576
Xàtiva ja comença a pensar en la celebració de falles a setembre.

La decisió es pren després de que en els últims dies s’anunciara la cancel·lació de les falles de València, de Gandia i d’Alzira

Malgrat que inicialment es va dir que fins a finals de juny no es decidiria se se suspenen o no definitivament les falles 2020 de Xàtiva per la pandèmia del coronavirus, la cancel·lació de les falles d’enguany ja és oficial, segons el comunicat emés per la Junta Local Fallera de Xàtiva.

Poc es podia fer després de que fins i tot a València s’anunciara esta setmana l’anul·lació definitiva, així com també a altres poblacions similars a Xàtiva que fan estes festes com Gandia o Alzira.

En el comunicat escrit després de la reunió de la Junta amb l’alcalde Roger Cerdà i la regidora de falles María Beltrán, s’explica que la decisió es pren «en vista de la incertesa que es viu en l’actualitat sobre el desenvolupament de la pandèmia que en l’àmbit mundial ens afecta». Així s’ha donat per tancat l’anterior exercici i per obert el de 2020-21 que mantindrà a les seus Falleres Majors de Xàtiva, la seua Cort d’Honor i acompanyants, així com també la resta de representants de les comissions de la ciutat.

Tant la Junta Local Fallera com el consistori han volgut mostrar la seua «tristesa» per haver de prendre una decisió que ha estat «meditada i consensuada, pensant en el bé comú, i seguint les recomanacions de les entitats sanitàries».

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí