Xàtiva amplia l’oferta d’activitats esportives per a adults davant la gran demanda en el primer dia

0
1139
Ciutat de l'Esport de Xàtiva.

Més de 500 veïns i veïnes de Xàtiva s’inscriuen en les activitats en el primer dia i l’ajuntament amplia torns i horaris per cobrir la demanda

Un total de 515 persones es van inscriure aquest dilluns en les distintes activitats d’esport per a persones adultes oferides per l’Ajuntament de Xàtiva que s’iniciaran el proper 26 de setembre.

La ingent demanda de sol·licituds per a algunes activitats concretes ha provocat que l’Ajuntament de Xàtiva haja ampliat places i torns. És el cas de pilates, que s’ha ampliat a un tercer torn dimarts i dijous de 18 a 19 hores, el qual ja està esgotat com també els altres dos torns inicials. Les persones interessades podran apuntar-se a la llista d’espera per a que se’ls informe en cas de quedar alguna plaça vacant.

També s’han ampliat els torns de Manteniment Físic al CEIP Gozalbes Vera, que passa d’un únic torn de 17:30 a 18:30h els dilluns i dimecres, a dos torns (de 17 a 18 i de 18 a 19 hores). En aquest cas encara queden places disponibles, a l’igual que en la resta d’ubicacions d’aquesta activitat al pavelló Francisco Ballester i al pavelló de Voleibol (en torns de matí). Pel que fa a l’aquagym, en la jornada d’ahir també es van cobrir totes les places del torn de dimarts i dijous de 20:45 a 21:30 hores.

Per a la resta d’activitats tant d’esport per a persones adultes com d’activitats a la piscina coberta i d’escoles esportives municipals encara hi ha places disponibles. Aquestes es poden sol·licitar a través de la web www.xativa.es/deportes (necessària la creació d’un usuari), o bé a la Ciutat de l’Esport. El telèfon de contacte per tal de resoldre dubtes és el 96 228 30 00.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí