Xàtiva amplia el recorregut de la cavalcada de Reis i suspén l’adoració al Betlem Monumental

0
854
Arribada dels Reis a Xàtiva.

També s’ha suspés la benvinguda dels Reis d’Orient a la Plaça de la Seu i el repartiment de llepolies durant la desfilada

L’Ajuntament de Xàtiva ha anunciat algunes modificacions respecte a la visita dels Reis d’Orient prevista per a la jornada del 5 de gener, així com canvis en el recorregut de la cavalcada que tindrà lloc per la vesprada, degut a l’augment de la incidència i per tal d’evitar aglomeracions.

D’una banda s’ha decidit suspendre la benvinguda dels Reis d’Orient que estava prevista a les 16 hores a la plaça de la Seu, així com també l’adoració de Ses Majestats al Betlem Municipal una vegada conclosa la jornada. D’aquesta manera Melcior, Gaspar i Baltasar tan sols acudiran a Xàtiva per tal de celebrar el seu tradicional recorregut pels carrers de la ciutat.

Pel que fa a la pròpia cavalcada, aquesta avança el seu horari d’inici a les 18:30 hores i incrementarà el seu recorregut per tal de dispersar l’afluència de gent. D’aquesta manera, la desfilada no finalitzarà a l’Albereda Jaume I, sinó que continuarà el seu trajecte per tota l’Avinguda República Argentina, fins l’encreuament amb Baixada del Carme.

«Aquesta modificació pretén evitar les aglomeracions i que totes les persones que vullguen veure la cavalcada puguen distribuir-se al llarg de tot el recorregut, que s’amplia quasi al doble respecte als anteriors anys», ha indicat el regidor de Festes Pedro Aldavero.

Des de l’Ajuntament també han indicat que durant la Cavalcada no es repartiran llepolies, sinó que aquestes seran distribuïdes la propera setmana entre els xiquets i xiquetes de Xàtiva a través dels col·legis i de forma individual.

«El més important és que tots els xiquets i xiquetes puguen veure i saludar a Ses Majestats, però cal fer-ho amb totes les precaucions. Per això demanem que la gent es repartisca al llarg de tot el recorregut, per a que els més menuts puguen gaudir de la vesprada prèvia a rebre els seus regals», ha afegit Aldavero.

Una vegada finalitzada la cavalcada de Reis, al voltant de les 21 hores, es dispararà el castell de focs artificials.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí