Xàtiva albergarà una pionera Fira del Motor en concessionaris coincidint amb el Pla d’Automoció impulsat pel Govern

0
459
Imatge de la roda de premsa de presentació

La singular iniciativa impulsada per Adexauto tindrà lloc del 6 a l’11 de juliol i comptarà amb 16 expositors, 22 marques i 3 establiments d’ocasió

L’alcalde de Xàtiva Roger Cerdà i el president d’Adexauto Jesús Blázquez han presentat aquest matí en roda de premsa la primera edició de la Fira del motor en concessionaris, que tindrà lloc entre els dies 6 i 11 de juliol, i que suposa una iniciativa pionera al tractar-se de la primera vegada que es desenvolupa a Espanya una Fira amb aquest format.

La cita arriba de la mà del Pla d’Impuls de la Cadena de Valors de la Indústria de l’Automoció, presentat pel Govern Central i dotat amb 3.750 milions d’euros amb la intenció de pal·liar els efectes de l’actual crisi sanitària que han fet mossa especialment en el sector automobilístic.

«Aquest és un sector estratègic per a la nostra ciutat, que necessita en aquest moment un recolzament per part de les institucions. Per això, a més de les ajudes que va a oferir el Govern espanyol, pretenem seguir estimulant eixes transaccions comercials i l’economia en general. Aquesta iniciativa de fira comercial casa perfectament amb la filosofia del Reactivem Xàtiva», ha explicat l’alcalde de Xàtiva Roger Cerdà, qui també ha recordat que en l’anterior legislatura es va recuperar la Fira de l’Automoció a la ciutat, inclús possibilitant un recinte a la Fira de Xàtiva dedicat expressament a l’automoció.

Aquesta I Fira del motor en concessionaris comptarà en total amb més de 25.000 metres quadrats d’exposició, 16 expositors, 3 establiments d’ocasió i 22 marques entre les que es poden trobar vehicles nous, de kilòmetre zero, seminous o d’ocasió. Les marques que es podran trobar als concessionaris seran Toyota, Alfa Romeo, Audi, Fiat, Hyundai, Seat, Ssangyong, Kia, Mitsubishi, Peugeot, Smart, Suzuki, Ford, Mercedes, Mazda, Opel, Nissan, Jeep, Dacia, Skoda, Volkswagen, Renault, Das Welt Auto, Car Show i AutoBlazquez.

«Els grups que han vingut a Xàtiva en les edicions anteriors estaran durant eixa setmana, amb ofertes i promocions que són exclusivament de Fira, i amb totes les garanties», ha explicat el president d’Adexauto Jesús Blázquez, qui ha afegit que «aquest format ve en un moment excepcional, en el que és necessari reactivar l’economia automobilística, i en el que amb les ajudes del govern central es donarà l’impuls que necessitem».

Els participants d’aquesta Fira comptaran en l’entrada amb un panell informatiu i comptaran al seu interior amb totes les mesures de seguretat estipulades per les autoritats sanitàries, així com també es facilitarà a les persones interessades en la Fira un plànol amb totes les marques, per tal de saber on es pot trobar cadascuna d’elles.

L’alcalde Roger Cerdà ha incidit en que precisament aquestes fires comercials seran una de les línies estratègiques destacades en el Pla Director de Reactivació Econòmica i Social aprovat el passat 15 de maig en plenari extraordinari, al suposar «un element bàsic de reactivació», i ha destacat l’estable col·laboració entre l’ens municipal i l’associació comercial d’Adexa «que es manifesta en el recolzament institucional de fires com aquesta, en un sector que aporta un considerable volum de negoci i d’ocupació per a la nostra ciutat».

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here